12. - 15.7.2012
54 DNÍ 14 HODIN
TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.
Jméno: Email:
Nadpis:
Text:
Taky bych měl velký zájem o brigádu, kdyby to bylo možné.
Dobrý den, také bych já a moje kamarádka měly zájem o brigádu na Colours. Tak pokud sháníte či potřebujete...:-) Děkuji za odpověd
Dobrý den, já jsem jim psala asi před měsíce e-maila řekli mi, že brigádníky neberou :(
Také bych měla zájem, bohužel, asi je ještě brzy..:/
Dobry, ja by som rad bigadoval na colourse aj s priatelkou, mame vazny zaujem :)
Dobrý den, také bych měla zájem o brigádu:-) jelikož jsem nenašla nikde žádné bližší onfo tak píší sem:)
Dobrý den, také jsem k dispozici v tomto termínu na brigádu.
to je sice vsetko pekne ze s tym skusenosti mate, ale skuste sa s nimi podelit aj s ostatnymi. Ako uz bolo spomenute, kde sa dozviem ci prijimaju brigadnikov a na ake pozicie? Na mail mi totiz neodpovedaju...Listok si musim kupit, zaregistrujem sa a potom mi ho preplatia (podobne ako na RFP) ? dakujem vopred
Mám tu možnost a pomáhal sem stavět hlavní stage, ploty a tak různě ..nen to ani tak moc těžké :)
Dobrý den, taky bych brala brigádu na festivalu.
Dobrý den, letos bych chtěla jít na festival na brigádu. Nevíte náhodou, kde bych mohla sehnat kontakt a zeptat se,zda přijímají brigádníky.? Děkuji za odpověď