TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.

hlasitost

19.7.2011 - Všeho moc škodí... -Barty Reagovat

Zvuk byl letos LUXUSNÍ!!! Ale proč vymačkat z aparátůry maximum nechápu, ještě teď mi zvoní v uších...

2.1.2012 - Re:Všeho moc škodí... -Jirka z Colours Reagovat

Zdravím za Colours. Letos jsme měli na pódiích jedny z nejlepších aparatur, co se dají u nás sehnat. Hlasitost hudby ale nezáleží na nás - festivalu - ale na zvukaři, kterého má každá kapela svého. Ten vždy nastavuje hlasitost a jak vše zní, je to pouze v jeho pravomoci.

2.1.2012 - Re:Všeho moc škodí... -petr Reagovat

Jo, ubrat, zničilo to třeba i Brendana Perryho. Je to nejen moc, ale i (hlavně) na úkor kvality zvuku. Slité nástroje přehlušily zpěv!

26.7.2011 - Re:Re:Všeho moc škodí... -Souhlasim Reagovat

zvuk by byl vyborny, kdyby to nebylo tak nahlas a prebasovane!!! Kuprikladu na Joan as police woman jsem musel poodejit od podia, jinak by mi to zprehazelo streva. A to joan je vcelku poklidna, Swans ci Mono by me vystrelili z trenek...

19.7.2011 - Re:Všeho moc škodí... -m Reagovat

urcite nejsi sam, ja jsem na tom podobne a to sem se koncerty odvazil dele sledovat leda z velmi tupeho uhlu.. rvalo to zas o neco vice nez loni, priste uz nejdu.. :(