12. - 15.7.2012
54 DNÍ 14 HODIN
TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.
Jméno: Email:
Nadpis:
Text:
Předně bych chtěl poděkovat za pořádání tohoto skvělého festivalu. Ale na druhou stranu mám jednu obrovskou výtku a to je grafická stránka věci. Letos se Vám bohužel podařilo vytvořit opravdovou grafikovu noční můru. Netvrdím, že se tam neobjevily dobré nápady, ale většinou zapadly v nedotaženosti, přeplácanosti a opravdovém mixu všeho možného. Celkově si myslím, že studenti prvního ročníku střední umprumky dělají lepší věci. Coloursy jsou dostatečně velká akce na to, aby si mohla dovolit to takhle odfláknout. Bavil jsem se s mnoha lidmi a zajímalo mě, jestli to je jenom můj subjektivní názor, ale bohužel se tak vyslovilo přibližně 90% lidí. Prosím, nerad bych se příští rok opět pozastavoval, co všechno se dá na grafice tak velké akce zmršit. Mám ji na to příliš rád. Netvrdím, že musí každý rok dělal grafiku studio Najbrt, ale je spousta jiných různých invenčních studií, které by se toho chopili a se ctí by ustáli. Být grafikem letošních Colours, tak bych se osobně hodně styděl, za tak odfláknutou práci, vzdal bych se honoráře a ještě bych sám zaplatil Coloursům za to, že jsem jim tak zmršil jejich doteď relativně vytříbený grafický styl.
Naprosto souhlasím. Když už vizuální styl změnili, proč mi newslettery stále chodí ve starém stylu?