TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.

Místo konání - místo Černé louky areál Vítkovic

16.5.2012 Reagovat

mužete porovnat mapu z google a mapu tady na stránkách a uděláte si svuj názor na místo a velikost

28.1.2012 - Vítkovice? Neeee, prosím -Vendy Reagovat

Přesun do Vítkovic je podle mě chyba. Chodím na festival léta a to, co mě na něm kromě hudby fascinuje, je možnost trávit celý den v přírodě. A pokud zrovna nechcete skandovat před pódiem, prostě se posadíte do trávy a posloucháte. Můj názor je, že vidina větších a větších zisků zatemnila pohled už i vedení tohoto festivalu. Ne kultura a prostředí, ale šustivé papírky... :-(

6.2.2012 - Re:Re:Vítkovice? Neeee, prosím -Bohužel Reagovat

S tímnikdo nic nenadělá, nechyběl jsem na jediném ročníku, a tím že se to přesune do Vítkovic, tak návštěvníci přijdou také o možnost při velkém vedru jít se trošku smočit ... => řeka.. nikde tam není v areálu, a pokud tam budou hasiči jednou malou hadičkou střikat velký dav... tak jakože...

14.2.2012 - Re:Re:Re:Vítkovice? Neeee, prosím -calypsol Reagovat

Staci se podivat na mapu, kde je videt,ze Ostravice tece primo dolnima vitkovicema, takze vody bude habadej.

22.2.2012 - Re:Re:Re:Re:Vítkovice? Neeee, prosím -Karel Pluta

Žádna řekna tak v okolí není...

17.2.2012 - Re:Re:Re:Re:Vítkovice? Neeee, prosím

Asi nejste z Ostravy že? Dolníma Vítkovicema žádná řeka neteče......

28.1.2012 - Re:Vítkovice? Neeee, prosím -Jirka z Colours Reagovat

Hezký večer, i v novém areálu v Dolní oblasti Vítkovic kromě "industriální" části budou i velké open-air plochy s trávou a stromy, kam se bude dát posadit a poslouchat - nechte se překvapit. Stanové městečko bude také v zeleni na trávě se stromy. To, co bylo hezké na minulém areálu, uchováme, a ještě to zlepšíme...

24.2.2012 - Re:Re:Vítkovice? Neeee, prosím -Vendy Reagovat

Aha :-) Tak to děkuji za příjemnou informaci. Začínám se tedy opravdu už jen těšit ...

14.12.2011 - Je to smutné... -Karel Pluta Reagovat

...ale myslím si, tím že se Colours přemístí do Vítkovic, už to nebude ono... :/ je mi jasné že to udělali asi kvůli malému místo pro návštěvníky, ale správný colours je a bude pouze v areálech ČERNÉ KLOUKY A SLEZSKOOSTRAVSKÉHO HRADU ...

11.1.2012 - Re:Re:Je to smutné... Reagovat

cože? s tím absolutně nesouhlasím! Je to naprosto perfektní místo pro pořádání Colours. Vždyť vysoké pece patří neodmyslitelně k Ostravě, stejně jako Colours! Já jsem spokojen a myslím si, že tímto krokem se festival ještě více spojí se samotným městem, začne dýchat stejnou atmosféru.

20.1.2012 - Re:Re:Re:Re:Je to smutné... -TK Reagovat

Myslím, že Vítkovice jsou pro Colours jako dělané. Už tak májí zvláštní atmosféru a spojením s festivalem vzikne něco úžasného, zvláštního. Už se na to moc těším:)))