12. - 15.7.2012
54 DNÍ 14 HODIN
TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.
Jméno: Email:
Nadpis:
Text:
mužete porovnat mapu z google a mapu tady na stránkách a uděláte si svuj názor na místo a velikost
Přesun do Vítkovic je podle mě chyba. Chodím na festival léta a to, co mě na něm kromě hudby fascinuje, je možnost trávit celý den v přírodě. A pokud zrovna nechcete skandovat před pódiem, prostě se posadíte do trávy a posloucháte. Můj názor je, že vidina větších a větších zisků zatemnila pohled už i vedení tohoto festivalu. Ne kultura a prostředí, ale šustivé papírky... :-(
S tímnikdo nic nenadělá, nechyběl jsem na jediném ročníku, a tím že se to přesune do Vítkovic, tak návštěvníci přijdou také o možnost při velkém vedru jít se trošku smočit ... => řeka.. nikde tam není v areálu, a pokud tam budou hasiči jednou malou hadičkou střikat velký dav... tak jakože...
Staci se podivat na mapu, kde je videt,ze Ostravice tece primo dolnima vitkovicema, takze vody bude habadej.
Žádna řekna tak v okolí není...
Asi nejste z Ostravy že? Dolníma Vítkovicema žádná řeka neteče......
Hezký večer, i v novém areálu v Dolní oblasti Vítkovic kromě "industriální" části budou i velké open-air plochy s trávou a stromy, kam se bude dát posadit a poslouchat - nechte se překvapit. Stanové městečko bude také v zeleni na trávě se stromy. To, co bylo hezké na minulém areálu, uchováme, a ještě to zlepšíme...
Aha :-) Tak to děkuji za příjemnou informaci. Začínám se tedy opravdu už jen těšit ...
...ale myslím si, tím že se Colours přemístí do Vítkovic, už to nebude ono... :/ je mi jasné že to udělali asi kvůli malému místo pro návštěvníky, ale správný colours je a bude pouze v areálech ČERNÉ KLOUKY A SLEZSKOOSTRAVSKÉHO HRADU ...
cože? s tím absolutně nesouhlasím! Je to naprosto perfektní místo pro pořádání Colours. Vždyť vysoké pece patří neodmyslitelně k Ostravě, stejně jako Colours! Já jsem spokojen a myslím si, že tímto krokem se festival ještě více spojí se samotným městem, začne dýchat stejnou atmosféru.
Myslím, že Vítkovice jsou pro Colours jako dělané. Už tak májí zvláštní atmosféru a spojením s festivalem vzikne něco úžasného, zvláštního. Už se na to moc těším:)))